Mind-Walk


Mind-Walk er en guidet vandring i naturen kombinert med avspenningsteknikker, som  pust, meditasjon, myke bevegelser, mindfulness og kroppsøvelser, inspirert av yoga, tai chi, fri dans, nevrolingvistisk programmering og mye mer. Disse øvelsene og teknikkene hjelper oss til å stoppe opp, være mer tilstede, akseptere og ta imot. Vi finner indre ro, inspirasjon, styrke og påfyll i naturen.


10 Ukers Mind-Walk Kurs


Mind-Walk er et 10 ukers kurs som passer alle. Vi går i rolig tempo mellom 3 og 5 km i naturområdet rundt Øvre Eiker eller Mjøndalen og Krokstadelva. Oppmøteplassen og ruten varierer hver uke, det avhenger av vær og forhold. Hvis du vil kan vi kjøre sammen fra Vestfossen.

Vi avslutter hver tur med te fra termos og noe sunt ved siden av. Til slutt får du en overraskelse av meg: en liten del av Mind-Walk du kan ta med hjem til hverdagen.

Mind-Walk 1.0 - Nybeginnerskurs:

Mandagettermiddag fra kl. 18:00 til 20:00
Fra forskjellige steder i Øvre Eiker og Mjøndalen
Oppstart: mandag 7. september (uke 37)

Mind-Walk 2.0 - For Viderekomne

Fredagformiddag fra kl. 10:00 til 20:00
Fra forskjellige steder i Øvre Eiker og Mjøndalen
Oppstart: fredag 4. september (uke 36)

Din investering

Nok. 1900,- for hele 10-gangerskurset
Nok. 210,- for hver enkelte tur

+2 timer mobilfri tid du setter av for degselv hver uke

 

Mind-Walk er for deg som:

 • har behov for litt pusterom i hverdagen
 • trenger å lade opp batteriet og tømme hodet
 • har lyst til å jobbe med forskjellige temaer
 • er glad i tur og å være ute
 • har lyst til å bli kjent med avspenningsteknikker
 • leter etter en treningsform som senker tempoet
 • trenger litt hjelp til å komme seg ut døren og gå på tur
 • har lyst til å bli bedre kjent i nærnaturen
 
 
Blir du med?
 
 
 

Mind-Walk Naturlig Fit & Sunn

Høy tempo Mind-Walk (power-walk), styrketrening og et sunn, bevisst kosthold, ute i naturen; dette er grunnlaget til denne treningen. Mind-Walk Naturlig Fit & Sunn er et program som hjelper deg å bygge opp en aktiv, bevisst og sunn livsstil. Vi har kontakt med kroppen uten å dømme. Vi bruker teknikker for å være til stede og slappe av. Vi gjør kroppsøvelser for å bygge opp styrke i kroppen på en naturlig måte. Det er en trening uten stress eller press, det skal være gøy å være aktiv i naturen. 

Mind-Walk Naturlig Fit & Sunn inneholder:

 • 10 gruppetreninger
 • 3 privatturer (med evaluering)
 • 2 treninger du gjennomfører selv mellom gruppetreningene (20 ganger)
 • Egen innsats i forhold til kostholdet ditt
 • Vi bygger opp kondis med intervalltrening, styrker kroppen med lette styrkeøvelser, bruker avspenningsteknikker for å være tilstede i naturen og har positiv oppmerksomhet for kostholdet vårt.
Dette programmet er i en utviklingsfase. Dato, oppmøtested og pris melder jeg
snart. Fortell meg gjerne om du har interesse av, da holder jeg deg oppdatert.
 
 

TALK-WALK (privat vandrecoaching)

Noen ganger trenger vi en person i livet som bare lytter til historien vår. Når negative tanker bare surrer rundt i hodet og vi finner ingen vei ut av tankemønsteret. Når vi opplever tunge perioder og har vanskelig for å sette ord på det. Da kommer vi oss nesten ikke ut døra. Da er det ingenting som frister for å komme opp fra sofaen. Da trenger vi noen som støtter oss, noen som får oss ut, går ved siden av oss og hører på det som plager oss. Denne personen vil jeg være for deg. Derfor tilbyr jeg vandrecoaching.


Talk-Walk er en privatvandring, tilpasset dine behov, ditt tempo og din historie. 

Jeg veileder turen, stiller spørsmal og lytter, uten å dømme. Vi opplever naturen, puster og slapper av, mens du lufter tankene. Noen ganger hjelper jeg deg med å bryte gjennom tankemønsteret, lette vekten av historien din og få litt lys i hverdagen. Jeg er ikke utdannet coach eller terapeut og jeg kan ikke gi deg svar på alt. Men jeg er flink til å lytte, jeg er tålmodig,  bruker intuisjonen min og dømmer ikke. Hos meg får du rom til å prate. Har du behov for litt ekstra veiledning da deler jeg en historie om min erfaring og stiller deg spørsmal til du kommer på svaret eller løsningen selv. 

 

Send meg gjerne en epost for å planlegge en talk-walk med meg. 


Brain Break for Business

Vi lever i en kultur der det er viktig å være effektiv. Men vitenskapen viser at vi trenger pauser i løpet av arbeidsdagen før vi mister fokus og effektivitet. Reiser man seg opp og forlater arbeidsplassen, skjerper vi konsentrasjonen. Fysisk aktivitet øker blodsirkulasjonen i kropp og hjerne og det kan bidra til nye ideer og løsninger. Det gjelder ikke bare hjernen, tenk på hva det gjør for kroppen. Hvis vi bare kjører på i ett sett blir vi rastløse og kan oppleve forhøyet blodtrykk, muskelspenninger, søvnløshet og stress. Pauser sammen med kollegaer øker det sosiale samholdet på en arbeidsplass og kan forebygge konflikterTilbringer vi tid ute aktiverer vi andre deler av hjernen enn når vi sitter inne.

Tar vi en ordentlig aktiv pause, med kollegaer, uten i det grønne, da øker vi effektivitet, konsentrasjon, stemningen og trivelsen på arbeidsplassen. Men det er ikke lett å komme seg opp fra pulten, strekke seg og gå en tur med kollegaer.

Derfor tilbyr jeg "A Brain Break for Business" - Mind-Walk for bedrifter.

Jeg kommer til din arbeidsplass til avtalt tid og tar med en gruppe kollegaer ut. Vi går på en trivelig tur i nærområdet mens vi strekker oss og utfører øvelser for å gi hjernen og kroppen en ordentlig pause. Sammen avtaler vi lengde på turen og ser på muligheter for din arbeidsplass. 

Er du interessert i en Brain Break for Business? Send meg gjerne en epost med dine ønsker, da møtes vi snarest. 
 

Slow Down
Sunday Session

Neste tur: 
Legger jeg ut så snart som mulig

Oppmøtested:
Legger jeg ut så snart som mulig 

Din investering : 
gratis

 

Pust, bli stille, hvil og nyt naturen...

Bli med på en rolig og koselig vandring i naturen i og rundt Øvre Eiker. Vi rusler, skravler og koser oss. Vi senker tempoet rett og slett. Vi står, går og sitter stille, vi puster, hviler og nyter naturen. Vi er til stede i og med naturen. 

Hver siste søndag i måneden planlegger jeg en "Slow Down Sunday Session" i Øvre Eiker. Noen dager før turen legger jeg ut hvor vi skal, siden det avhenger vær og forhold. Kjører du rett til oppmøtestedet (parkeringen hvor vi starter turen), da treffer du oss der klokka 10:00. Kjører du med meg fra Vestfossen da treffes vi på Fossesholm Herregård klokka 09:45. 

Det er en tur som passer alle. Vi går veldig rolig, mellom 5 og 8 km. Turen varer 2 til 2,5 time, med flere pauser. 

Det er helt gratis å bli med. Ta med deg noe (varmt) å drikke og spise, sitteunderlag og teppe (for å holde deg varm når vi sitter stille), brodder om vinteren og regntøy (eller regnponcho) når vi forventer regn. Kle deg etter været. 

Blir du med? Du kan melde deg på på Facebooksiden eller fyll ut skjemaet her.